1

Téma: help

objednal som si minuly tyzden steam to bolo presne vo stvrtok na druhy den v piatok som zaplatil je utorok a nemam cd key mam pockat dalej alebo co??

2

Re: help

V pátek si poslal peníze, takže první den, kdy mohly peníze přijít bylo pondělí, dřív ne. Dneska je úterý, takže vůbec první den, kdy by ti mohly údaje přijít. Chápu, že jsi na Steam natěšený, ale hold musíš ještě počkat. Pokud jsi to řádně zaplatil se správnými údaji, tak se určitě brzo dočkáš big_smile

3

mas pravdu tesim sa a diky big_smile

4

Hele ono je nejlepší si takhle věci objednávat (kupovat) v pondělí/úterý, pak se tohle stane jen zřídka smile

Strašná lamka, nevšímejte si mě, nemyslím to zle big_smile

5

napis prosim mejla, tam to poresime smile

6

zatial nieje čo riesit ak mi t nepride to piatka potom napisem ok?

7

platba trva 1-2 pracovni dny, takze pokud je to 3. den pisni mejla smile

8

a co mam dat do mejla variabilny symbol? mamka vravela ze nakupovat cez net je zle ja vravim ze ste seriozna firma tak..

9

Nakupovat přes net není zlý buď pokud má zboží kam dojít (a nejlépe ho má kdo vyzvednout, jinak pošta že) nebo v případě blbostí jako cd key od cska nebo něco pod. na mail  a druhou věcí je si dobře zkontrolovat jednak údaje které vyplníš nebo správně napsat var. symbol a číslo účto + kod banky když posíláš prachy toť vše smile big_smile (teda u tech posílání peněz nevím... u složenek je ten útržek k tomu když něco nevyjde jako zpětná záruka nebo tak něco ??? dík. )
A samozřejmě nejlépe si zjistit jestli něco není fake nebo to je dobře zabezpečený (viz. aukro, velko-e-shopy apod.) smile

Strašná lamka, nevšímejte si mě, nemyslím to zle big_smile

10

pytam sa len co mam napisat do majlu uz je to 4. den  bude 5.

11

do emailu napiš co nejvíc podrobností co máš k dispozici (kdy jsi složenku odesílal, jméno, variabilní symbol... a podobně)

12

no tak tohle mne fakt dostalo poslu penize v piatok mam taky ustrizok z overenia platby a dnes mi pride PRIPOMIENKA ze som nezaplatil tak co to ma sakra byt???

13

fakt neviem co to ma znamenat vsetko som opisal presne poslal som 10€ doteraz nic neprislo len PRIPOMIENKA ze som nezaplatil co mam s tim robit?

14

vždyť ti to fear tady psal!!! Napiš mu email s nějakýma informacema a spolu to vyřešíte, steamy řeší přímo on. Klidně vyfoť nebo nakenuj ten ústřižek a přidej ho do mailu

15

ok diky ja sem poslal mejl a opsal sem tam informace to staci nebo to mam i vyfotit?

16

já fakt nevim protože to nevyřizuju, pokud jsi už email odeslal tak počkej a věřim, že ti fear odepíše co nejdříve a případně by ti řekl ať mu to vyfotíš

17

ok dikes jen at dojde ten klic xD ja se tesim ajk prase a pritom nejsem zadny podvodnik(mam jen 12let) big_smile

18

nechci na foru resit penize, to sem nepatri

nakupovat na internetu je zly jenom kdyz pri tom clovek nepremejsli... obecne mas pri nakupu po internetu vetsi prava nez v obchode

19

tak  prosim odpis mi na moj mejl

20

v mene selej nasej rodiny dakujem celemu soe.cz big_smile
steam kluc prisiel v pohode uz stahujem hru este raz dakujem a urcite vas odporucim aj kamosom smile

21

big_smile

Hlupák má před vzdělaným člověkem velkou výhodu - je sám se sebou vždy spokojený...