1

Téma: spatna situace na knife serveru

potom co se ze soe stal pred casem steam, tak komunita prisla o mnoho hracu. Nyni není situace dobra po navraceni na NS. Spoustu NS hracu odeslo nebo se na knife vykaslali nebo zacali hrat steam. Steam nesteam....soe vzdy poskytovalo skvely knife server pro vsechny. Proto je skoda, ze uz je server kolikrat poloprazdny a bude asi chvili trvat nez bude situace zase dobra. Chtelo by to navrat byvalych hracu knife serveru zpet na soe knife server. Napr. Magor, Kraken, David Rath, axessCZE, Toxxx, 3. b Chuck Norris, Zaky, Mike, Baf, Children, Chester, 6.6.6, DMG Lucker, Tobi, xD, b!tch, Pepe, Smiley, Feedee, Am4t3ur, simi,spooky, Cortex, Oj, Leoric, Tobi, Harkonnen, Migel, Mcon, Alfonzo, josh, prc c, bastard mnoho a mnoho dalsich.

Nekteri mozna uz neprijdou, jini chodi mozna pod jinym nickem (to nevim) a jine to uz treba nebavi. Je to skoda. Ja na spoustu z nich nemam kontakt. Ale chtelo by to aby se cast z tehle lidi (nebo i jini typci) na SOE KNIFE SERVER vratili. Proto by chtelo nektere treba oslovit pokud na ne mate kontakt, at si prijdou zahrat. smile Treba se nekdo vrati. ;-)         

Co vy na to?

Re: spatna situace na knife serveru

z tech jmen co jsi tu napsal neznam vubec nikoho...

btw. muj nazor je : pokud to byli opravdu vasnivy hraci na soe serverech, tak bych nevidel problem proc by se nemohli vratit... myslim ze chyba neni na nasi strane, ale na jejich... nejsou hloupy a obcas kontroluji soe forum a muselo jim byt jasne ze soe zase jede... spis si nasli lepsi knife server a uz se nechteji vracet zpet... potkas novy... gl

Hlupák má před vzdělaným člověkem velkou výhodu - je sám se sebou vždy spokojený...

3

Z tich nicků co jsi napsal znám tak 60% všech, mam na ně kontakty, ale skoro tam nechodí. Jinak já jsem fanda soe.cz a budu sem chodit pořád. Nezbaví se mě. :]

4

Já jsem si kvůli soe pořídil steam, hrávám tam pořád už asi 3 roky a rozhodně nehodlám přestupovat nějakm jinam smile)) Pokud měli opravdu soe rádi, tak se vrátí sami ...

Nick ve hře: *[P]riBiNaCe[K]*
Hraju na : Old shool, War3FT public

"Nejvíc na životě miluju tu rozmanitost - každý den mě nasere někdo jiný..."

5

ja napisu mejla vsem registrovanejm na webu a foru, treba to aspon trochu situaci napomuze smile

6

kristian, vetsina hracu po tom soe steam presla na kotelnu.. baf,axes,mike,kraken,chuck norris, chester,amater,sibi,xD,tobi, pepe,mcon,alfonzo tam myslim ze byli big_smile nekteri tam sou porad smile

7

Já měl s CS pauzu, ale teď se ma soe knife/he občas podivám smile

8

Kraken se soe knife podíval,ale je to deffer..:X

9

Měla by se zavést alespoň základní pravidla, jako např.:

1) Nenadávat!
2) Nezdržovat!
3) Neblokovat!

Situace na serveru je opravdu svízelná hmm

http://leteckaposta.cz/250197206   

Takovýchto případů bylo během 30 minut více jak 20 ^^.
A že je to server for fun ? Tohle přece funny není...

10

Pravidla jsou vždycky, ale nejsou lidi kteří by je dodržovali ani admini kteří by je to naučili tongue

Strašná lamka, nevšímejte si mě, nemyslím to zle big_smile

11

pracuju na pluginu, kterej bude po minute ukoncovat kolo, aby tam nikdo umyslne nezdrzoval

jinak se tyce blokeru a ostatnich, musim to proresit s ostatnima...

12

tak mame reseni, budeme nabirat special adminy pro knife server... vsechno zverejnime na pubu

13

hotovo wink
jen bych chtel doplnit, ze adminy budeme vybirat MY

Chlapy na knife server se vracím(zvlášt kristianovi by to mohlo zlepsit naladu) a co se tíče těch lidí co už tam nechodí napíšu jim polovinu znám ale nic neslibuju co vím tak většinou nemají čas kvůli práci nebo školy u mě to tak taky bylo a furt je ale najdu si čas smile
Jo a ti admini rád se nabízím jen pro knife server.