1

Téma: Unban ..

Prosim o unban ip adresy 79.127.176.71 . Udajny duvod banu je multiheck , nebo aspon tak sem to z kozole pochopil. Je to blbost abych měl nějake cheaty v PC když se přihlašuju na steam ne ? Mam to sice na NS ae od tama chodim vetšinou jen na bhop nebo tak , když se mi nechce zapinat steam . Diky

2

Re: Unban ..

To jsem z toho texu, ač sem si to přečetl 3x nepochopil. Takže ty vlastníš steam, i non steam a na ns máš cheaty tak jsme to pochopil.

3

Ne big_smile mam v PC NS i steam . Když sem hral z NS na servru soe dostal sem ban za udajne hacky - ktere sem samozdřejmě neměl. A myslim že i když maš hacky jen v kompu , tak dostaneš ban na steam ne ? na steamu sem normalně -> žadne hacky sem něměl ...

4

a co ti brání připojovat se přes steam? btw unban ti bude k ničemu, v pátek se přechází na steam servery

|* Neexistují hloupé otázky, jen hloupí lidé *|

www.googleforidiots.com  je tu pro VÁS

5

za btw. dik - to sem netušil  smile , tak už asi k ničemu no tongue ... a jinak k připojovani na steam mi nebrani nic ae jak sem psal občas se mi moc nechce zapinat nebo na to nemam naladu tongue ..

6

Trochu chaotickej zápis... Pokud jsem to pochopil, tak ty jsi (samozřejmě neoprávněně (ironic smile)) dostal na soe IPban za cheatovani a kdys si tedka pusil CS prez steam, tak ti to napsalo, ze mas 1.moznost) VAC ban 2.moznost) IP ban.

1.moznost) Seš v háji big_smile
2.moznost) Nechápu jak je tohle možný, když hraješ na soe s steam CSkem, tak by se na tebe neměl vztahovat IPban.

PS: Samozřejmě, že můžeš mít v compu cheaty i pro steam verzi. To je stejnej blábol, jako že např. pro CS:S nejsou cheaty atp...

FAQ
Problémy s pingem? BOTi? Steam? Trail? Demo->Video?

PS: Máte VAC ban? Máte smůlu!

7

prosim o unban hral sem ze soe zombie server hral sem za policajta a najednou se mi tam objevilo hodne zivota jako u zombie a zachvilku sem mel ban a zadny cheaty sem nemel nepouzivam je tak prosim o unban

8

...
1. si udělej NoVEJ topic (Nové téma, vpravo nahoře nad příspěvkama)
2. tam napiš přesně co se stalo, ale to ti asi neprojde mr. CH tongue
http://88.86.107.57/amxbans/ban_details.php?bid=559

Strašná lamka, nevšímejte si mě, nemyslím to zle big_smile

9

Dufi, ty seš fakt trdlo! big_smile  Ze sekce Obecné problémy, kde jsi psal pod jiný topic, jsi byl nasměrován do sekce Žádosti o unban, ale s tím, aby sis založil své vlastní téma! Ne, aby jsi zase psal pod téma někoho jiného.... roll  lol

10

Tímto bych chtěl požádat o Unban na celém serveru soe.cz Po změně mapy jsem byl zabanován za multihack adminek KarinQa, která je ADMIN na soe AWP serveru žádny Multihack jsem samozřejmě neměl skore cca 50:25 Zabanovany nick:Kov@ a Zabanovana IP adresa: 212.111.8.175 Prosím strašně rád jsem tam hrával žádný multihack jsem neměl a jak mě může zabanovat na soe.cz FUN KarinQa, která je Admin pro AWP nechápu to změnila se mapa a naráz Byl jsi zabanován důvod Multihack ADMINEM KarinQa... Podívej se do konzole. Možná mám shodnou IP s někým na AWP serveru prostě nevím prosím UNBAN ME.

11

Nevím co se stalo ale už se to nějak samo Unbanoval jsem hrozně rád nic nemám smile

12

no hlavně žádnej admin KarinQa neni, právě KarinQa byl/byla zabanována za multichack

13

no hej karinQa bola zabanovana takze ju mozete rovno odbanovat lebo mame rovnaku ip adresu (78.98.107.125) a ja tam chcem hrat tak dajte jej ban len cez nick ... sad:(:(

14

Kup si Steam a můžeš vpohodě hrát i se stejným ip...

15

jo a co ak si ho nekupim ???? ....ale aj tak tam uz som hral takze uz asi neni ban ...

16

Dej si facku za ten spam roll