1

Téma: BAN Steam prosím o pomoc

Mam velký problém se Steamem zhruba před rokem jsem si koupil steam, všechno v poho ale tedka jsem cely pulrok nehral csko a ani jsem ho nezapnul, tedka kdyz ho po tom pul roce pustim mam Zabanované snad všechny servery, nevíte co stím, něaký unban na celý steam ještě nikdy jsem se stímhle nesetkal....prosím o pomoct za každou odpověď budu vděčný  děkuji.

2

Re: BAN Steam prosím o pomoc

Cau, tak třeba ti ho někdo ukrad a cheatoval na těch servrech ktere si měl uložený, ale jen pokud se ukládají na účet, a pak toho prostě nechal. Není to pěkná možnost no
- ale jen jeden typ, nic víc, nejsem na to expert :-)

Strašná lamka, nevšímejte si mě, nemyslím to zle big_smile

3

To myslím že ho nikdo neukrad, nevíte o něaké možnosti se někde odvolat aby mne dali unban, dalsi prachy jse mne nechtěj davat, a ten ban je snad na vsech serverech co jsou a jen na nektery jde se pripojit

4

tak na soe se pripojis i pres nonsteam wink

dobre, ted vazne - pripoj se na nejaky ONLY STEAM server a potom, co te to vykopne nam sem nakopiruj vypis z konzole..

5

v konzoli to nic nepíše jenom u každýho steam serveru mam tkvou tu značku. A napíše mi to
"You cannot connect to the selected server, becouse it is running VAC. secure mod.

This Steam account has been banned from secure servers due to cheating infraction."

Píšou něco a cheatingu přitom jsem na steamu vůbec nehrál prostě jsem to pustil a bum... sadhmm:(

Už nevím jak dál....

6

takze ban za cheat, s tim nenadelas fakt nic nebo ja aspon o nicem nevim - zkus google, treba tam neco najdes..

kdyz to shrnu a budu predpokladat, ze tvuj steam acc a pw jsou porad stejny jako driv - musel jsi cheatovat ty, ci nekdo z tve rodiny/pratel (pokud znal nebo si zjistil udaje) a nebo je tu jeste ta velice nepravdepodobna moznost kterou zminil "Pro5iX" (ale to si nemyslim, protoze pokud by ti nekdo ukradl steam, tak by zmenil udaje..)

7

Jdu se běsit protože nikdo u nas nehraje cscko a ja necheatoval... Panebože proč... já...?

8

na tuhle otazku bohuzel neznam odpoved

9

Aspoň, děkuji za snahu...

10

Systemu VAC vadi i napr. ruzne zakazane modely a konfigy. Nemusi se jednat vylozene o cheating.

Zkus napsat na podporu, ale s nejvetsi pravdepodobnosti si budes muset zalozit novy ucet a zakoupit novou hru.

11

kde se dostanu na podporu...?

12

zkus hledat nez se priste zeptas, existuje tu google atp...

support.steampowered.com

13

ahoj mam problem vcera jsem hral na zombie servru hral sem v pohode asi 10minut a pak se mi najednou objevilo hodne zivota jako u zombiku a asi za 10 vterin sem dostal ban.....prosim o pomoc

14

Wrong topic, wrong forum.

15

???

16

spatnej topic, spatny forum

17

a kam to mam napsat ?

18

No napřed se zamyslíš s čím chceš poradit. Podle toho si najdeš Forum, které nejvíc odpovídá tvému problému. Jako poslední napíšeš svůj problém a taky to, s čím bys potřeboval pomoct. :-)

(tzn. máš to napsat na "Správné fórum" (do správné sekce, schválně jestli příjdeš na to do které tongue )

Naposledy upravil: Pro5iX (2010-07-27 20:29:48)

19

kdyz mi dali ban tak asi sem ne? smile

20

Jo a co tu chceš s tím BANem dělat ? roll
hele koumej ten rozdíl (pokud chceš tedy unban , aspon myslim že chceš):

Obecné problémy
(zde se nacházíš)
Obecné problémy s CS 1.6, které nesouvisí s našimi public servery

vs.

Žádosti o unban a pravidla na našich serervech
(tu bys měl jít)
Pokud jste dostali ban na našich CS 1.6 serverech, který podle vás není zcela v pořádku

Naposledy upravil: Pro5iX (2010-07-28 00:08:44)

21

jj dik