Téma: zklamani
zdravim. prijdu si, ze si sem chodim jenom stezovat, ale..
Pred tydnem, mozna dvema jsem si koupil steam. Dlouho jsem otalel a odkladal to. Mam uz svoje adolescentni leta za sebou, manzelske povinnosti a jine radosti mi uz nedavaji tolik casu. Ale hra na soe se mi libila. Libila se mi komunita, nastavena latka skillu, udrzovanost, informovanost atp. Chodil jsem tam rad. Pak prisla zmena na steam. Okej, rikam si. Prejdu jinam. Hraval jsem jinde, ale porad jsem smutnil po soe.cz. Niemande, je cas, rekl jsem si.
Pak, kdyz jsem si konecne mohl zahrat mezi "starejma znamejma", prisla studena sprcha v podobe urazek, spineni, snad i cheatu (tohle nevim jiste!). Nepritomnost adminu, zadna ochrana, nikdo, kdo by hrace pokaral atp. Nejsem skilla, hraju for fun, ale kdyz uz chci hrat, pristup jinych hracu me dokonale odradi. Nemam nic proti tomu, ze server presel na steam. Rikal jsem si, ze se konecne oddeli zrno od plev. Bohuzel mam pocit, ze zustaly plevy, kdezto zrno bylo vypaleno.. Nechci na nikoho ukazovat, ale timto zadam, prosim, dozaduji se trestani hracu za urazky, posmechy, vulgarity atp.
Prosim komentujici, aby si odpustili reakce na mou osobu a soustredili se na jadro. Snad jsem to popsal dostatecne.
diky
Naposledy upravil: niemand (2010-01-25 16:30:10)

CS 1.6 admin