1

Téma: Sraz

Byl bych pro nejakou lanku nebo sraz nekde v herne kde budou rezervace atd...k tomu bych udelal nejaky maly turnajek...co vy na to ?

Setkání s blbcem je to nej_ _ _ _ _.

2

Re: Sraz

smile to je vzdycky problem neco takovyho planovat... kdyz to domluvis a vsechno zaridis tak np

3

Aby se nás sešlo 10 na TG, tak jsme to museli 14 dní domlouvat big_smile Nevím jak by to s takovým srazem dopadlo...

4

Záleží, kde to uspořádáš a v jaký termín.
Pokud něco budeš tvořít v Praze tak pochybuju, že ti tam někdo dojede z Moravy a řekl bych, že i jihočechům by se moc nechtělo. Takže záleží z části kde se to bude konat.
Když už by jsi chtěl něco takového tvořit mohl by jsi dát 2-3 termíny, kdy by jsi to udělal a podle odezvy uskutečnit.

Aby člověk mohl, aby se odvážil říkat velké pravdy, nesmí záviset na svém úspěchu.

5

no jelikoz sem z Brna tak bych urcite nejel na "vesnici" do Prahy  big_smile (sorry stifaku)...myslim ze v Brne a okoli by se neco naslo. treba takovy "Sraz SOE ve Velkym Spalicku" by vubec nebyl spatny...

Naposledy upravil: harYk (2010-06-01 22:38:21)

ja bych byl pro sraz, ale na cs bych kasla ( stejne to byla jen zaminka se sejit ne ?? ), chlapci jen si to priznejme tady de o chlast...:D  neni vubec spatnej napad se sejit, ale moc dobre vime jak dopadli ostatni domluvy  a prichystane terminy  ke srazu... nikam...:((

Hlupák má před vzdělaným člověkem velkou výhodu - je sám se sebou vždy spokojený...

7

chlast je jen záminka, tobě jde o něčí prdel

|* Neexistují hloupé otázky, jen hloupí lidé *|

www.googleforidiots.com  je tu pro VÁS

dobre, dodavam : jde mi o radkuv zadek, ale dale neodbihejme od tematu...:)

Hlupák má před vzdělaným člověkem velkou výhodu - je sám se sebou vždy spokojený...

9

mad

10

1. no ja bych mohl poresit v Brne jednu hospodu do ktere se v pohode vleze cca 30 lidi, takova malinka hospudka kam chodim, poku by ste nebyli proti tomu , ze to je v Brne, tak bych dal predbeznou domluvu treba prvni nebo posledni vikend o prazdninach, ale verim ze vetsina z nas ty prazdniny uz nema:D

2. pokud by se jednalo o sraz soe teamu jakozto adminu a majitelu portalu + hraci kteri by dojeli tak bych byl spis pro Ceske Budejovice nebo pro Prahu

Takze se zde muzete ted varejne a zcela anonyme:D vyjadrit kde a kdy by pro vas byl optimalni termin a misto, kazdopadne vam ted a tady rikam ze pokud to budu nejak organzovat treba ja, tak ten sraz bude a to jako ze se harYk menuju, zdar a silu

btw sry za tuto slohovou praci:D

Naposledy upravil: harYk (2010-06-04 17:41:48)

11

samozrejme jeste dodam ze ty terminy sou jenom tak jako co by komu vyhovoval. Jde o zjisteni info. nebo mi sem aspon piste jestli se zucastnite nebo ne na miste se domluvime potom vsichni spolecne

12

Do ČB bych asi nejel, naposled když jsem tam jel, tak jsem myslel že v tom autobuse už zůstanu mad Praha nebo Brno by bylo ideální, ale chce to dát vědět dopředu.

13

je sem taky pro Brno nebo pro predmesti Brna (Praha) big_smile

14

:-D Jako nejlepší by byla Praha, co si budeme povídat :-D

15

Já si myslím, že nejlepší by bylo Zubří, ale asi si to myslím sám big_smile

16

Hlavní je, že to víš lol

17

Zubří by mi vyhovovalo, je to ode mě kousek (víceméně)

|* Neexistují hloupé otázky, jen hloupí lidé *|

www.googleforidiots.com  je tu pro VÁS

18

stejně se nedohodnem jak minule a to nabízel Hanz celej barák sad

19

no to teda ver tomu ze se domluvime. a nebo se proste da termin a misto a jenom se sem napise kdo prijede a kdo neprijede. nic vic nic min, a nemusie se domlouvat kde to bude, do Brna dobra cesta pro arkiiho a pro chachara, ti muzou jet spolu z Ostravy, mesma to ma z Trebice taky kousek , Stifak z Prahy taky v pohode , z CB to taky nejak pujde no a ja jlikoz sem z Brna tak se taky nejak dostanu na misto urceni:D

20

Brno je idealni, mame to s FelcLikem kousek...

21

harYk: No já nejsem z Ostravy big_smile Tam jsem jen na škole... Zubří je 60km daleko od Ostravy a není to ani při cestě z Ostravy do Brna:P

22

to je jedno:D ale dojet muzes smile