Téma: Přechod CS 1.6 serverů na Steam
Dnes byl dokončen přechod zbývajících Counter-Strike 1.6 serverů na Steam. Bez originální hry (tzv. Steamu) se tedy již nepřipojíte. Veškeré podrobnosti ohledně tohoto přechodu naleznete na www.steam.soe.cz.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Dnes byl dokončen přechod zbývajících Counter-Strike 1.6 serverů na Steam. Bez originální hry (tzv. Steamu) se tedy již nepřipojíte. Veškeré podrobnosti ohledně tohoto přechodu naleznete na www.steam.soe.cz.
tenhle text by chtelo trochu poupravit : Seznam našich Counter-Strike 1.6 public serverů, který je pravidelně aktualizován. Na všechny naše servery se připojíte s Non-Steam patchem jakékoliv verze a jekéhokoliv protokolu nebo se Steamem.
je to na kolonce servery
jj jasny, jdu na to
dik
sry nevedel jsem jak to nazvat ![]()
dobre dobre ale pozrite sa co ste spravili boli ste jedny z naj a teraz? teraz mate na serveroch online 2 ludi z toho je jeden anticheat... niektorym veciam sa neda rozumiet....
???
(hovorim o prechode na steam...
)
Naposledy upravil: dunaj6 (2009-12-21 13:09:26)
ale tak na druhou stranu jak se tam nejaci lidi sejdou, tak si zahrajou mnohem lip... protoze za 1. stiha lip server a za 2. tam temer nepotkas cheatera a takovych tech 12 letych kokotu tam je taky mnohem min
A nebejva to zas tak prazdny, ale "rano" (12:00) v sobotu prece nemuzes chtit po lidech, aby hrali... Celkova uroveň hry se zvýšila v porovnání s "NS soe.cz" několikanásobně, a tak si myslím, že se brzo počet hráčů vrátí do "normálu".
mnozstvi hracu na nasich serverech den od dne stoupa
takze na pesimisticky zavery je jeste cas...
zvýšila ano ... spíš zhoršila x)
??? asi mimutu jsem zkousel pochopit to co jsi napsal a pak jsem to vzdal
hehe ?? ze by mensi naznak na ironii, valim se smichy po zemi...
konečně se začne něco dít
Maxhax napsal:zvýšila ano ... spíš zhoršila x)
??? asi mimutu jsem zkousel pochopit to co jsi napsal a pak jsem to vzdal
Ironie se jaksi nepovedla.Velice vtipna veta :-).denne si rikam ze sem rad ze je only steam a jeden clovek s anticheatem tam neni to si jenom myslis
.Je to daleho lepsi jak to byvalo awp je plny war se tes plni bhop classic surf tam tes fajn asi nejmene lidi je na csdm ale to se rozjede ja tou verim x)
feare GJ, to se ti povedlo xDDDD
jak se to veme, hraju sice na jinych serverech, ale kdyz se tam v jednu v noci sejde 5 kamosu, kteri si dobre pokecaj, tak i 3 vs 3 je zabava, odpoledne tam sou akorat hadky, 10 vs 10, zmatek... ale je zase asi dost okamziku kdy jsou na serveru 4 hraci, jeden afk, dalsi lameri co skacou a neposlozchaj okolni svet... na jinym portalu co byl hodne narvanej byl taky prechod na steam, a potom tam hrala absolutni nula, takze se kazdej patek v 19:00 delal sraz na fy serveru, kde se tam skoro vzdy seslo 10 lidi... napadlo me, ze by se taky mohly delat nejake srazy v urcitej cas na urcitym miste, aby se casteji sesla ta parta lidi
sice uz tu nehraju ale zazil sem to ![]()
feare GJ, to se ti povedlo xDDDD
jak se to veme, hraju sice na jinych serverech, ale kdyz se tam v jednu v noci sejde 5 kamosu, kteri si dobre pokecaj, tak i 3 vs 3 je zabava, odpoledne tam sou akorat hadky, 10 vs 10, zmatek... ale je zase asi dost okamziku kdy jsou na serveru 4 hraci, jeden afk, dalsi lameri co skacou a neposlozchaj okolni svet... na jinym portalu co byl hodne narvanej byl taky prechod na steam, a potom tam hrala absolutni nula, takze se kazdej patek v 19:00 delal sraz na fy serveru, kde se tam skoro vzdy seslo 10 lidi... napadlo me, ze by se taky mohly delat nejake srazy v urcitej cas na urcitym miste, aby se casteji sesla ta parta lidi
sice uz tu nehraju ale zazil sem to
Tj blbost, "parta lidi" - to jsi můžou založit klan. Pokud spolu ta "parta lidi" chce hrát.
Prostě, jaký se tento pub udělal. Takový je. Ovšem já bych nebyl proti aby se naplňil extreme ![]()
ne, neni to blbost... jen to nechápeš ![]()
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.